Disclaimer / Declaratie Generala

INFORMATII GENERALE

Blogul Mamici de Succes in Uk furnizează informații generale despre diverse subiecte ca si serviciu public. Acestea nu trebuie interpretate ca servicii profesionale, de sănătate, financiare, consultanță imobiliară, fiscală sau juridică. Acestea sunt doar opiniile mele personale.

Termenul „tu” se referă la orice persoană care folosește, vizitează și / sau vizualizează site-ul.

Vă rog să citiți cu atenție această declaratie și îmi rezerv dreptul de a o modifica oricând fără notificare. Vizitând și utilizând acest site web, acceptați și sunteți de acord cu aceasta declaratie generala, împreună cu Termenii și condițiile mele și Politica de confidențialitate. Nu trebuie să accesați sau să utilizați acest site web dacă nu doriți să acceptati aceasta declaratie generala.

DECLARAȚIE GENERALĂ

Tot conținutul și informațiile de pe acest site web sunt prezentate in mod informational si educational, nu constituie sfaturi profesionale de niciun fel și nu stabilesc nicio relație profesionist-client. Deși ma straduiesc să ofer informații generale exacte, informațiile prezentate aici nu sunt înlocuitoare pentru niciun fel de sfaturi profesionale și nu trebuie să vă bazați doar pe aceste informații. Consultați întotdeauna un profesionist din zonă pentru nevoile și circumstanțele dvs. particulare înainte de a lua orice decizie profesională, juridică, financiară sau fiscală.

AFILIERE / PARTENERI

Ma pot asocia cu alte companii sau să fac parte din diferite programe de marketing afiliat ale căror produse sau servicii pot fi promovate sau publicate pe site-ul web, în ​​schimbul comisioanelor și / sau recompenselor financiare atunci când faceți clic și / sau achiziționați acele produse sau servicii prin linkurile mele de afiliere . Voi primi un comision dacă efectuați o achiziție prin link-ul meu de afiliere fără costuri suplimentare pentru dvs.

Este posibil să recomand și alte produse, servicii, antrenori și consultanți, dar nici o astfel de referință nu se dorește a fi o aprobare sau o declarație conform căreia aceste informații furnizate sunt corecte. Vă recomand acest lucru pe baza experiențelor mele personale, dar este în continuare responsabilitatea dvs. de a vă asigura că ați obținut informații exacte complete despre astfel de produse, servicii, antrenori și consultanți.

Sunt participant in Programul Asociaților Amazon Services LLC, un program de publicitate afiliat conceput pentru a oferi website-urilor mijloace de castig prin publicitate și prin link-uri către Amazon.co.uk

Aceste relații de afiliere sau terțe părți nu compromit în niciun fel integritatea conținutului, informațiilor, serviciilor și materialelor care vă sunt prezentate aici și nu aveți nicio obligație să faceți clic pe aceste linkuri de afiliere pentru a cumpăra acele produse sau servicii oferite. Aceste programe de afiliere sunt selectate pe baza experiențelor și preferințelor personale.

Deși furnizez aceste link-uri de afiliere pe acest site pentru dvs., nu am niciun control asupra acestor site-uri externe și sunt singurele responsabile pentru propriul conținut și informațiile prezentate. Prin urmare, blogul Mamici de Succes in Uk nu poate fi raspunzator pentru niciun conținut prezentat pe aceste site-uri web externe și pentru orice daune care rezultă din acestea.

Această politică se aplică tuturor linkurilor de afiliere pe care le distribui pe site-ul acesta, social media, e-mailuri, programe, produse precum cursuri, cărți electronice, servicii și prin orice alt mijloc de comunicare cu dvs.

ARTICOLE SPONSORIZATE / RECENZII

Pot include din când în când postări de blog sponsorizate pe acest website pentru produse sau servicii pe care le recomand sau care au fost valoroase pentru mine in utilizarea personală.

Este posibil să recomand diferite produse, servicii și alte resurse. Este posibil să primesc stimulente, reduceri, compensații sau produse gratuite în schimbul recenziilor mele și a conținutului sponsorizat. Toate recenziile și postările sponsorizate sunt doar opiniile mele oneste făcute cu bună credință. Sunteți întotdeauna încurajat să vă informati din cat mai multe surse înainte de a vă baza pe ele.

Împartasesc aceste informații ca exemple, dar acestea nu servesc ca garanție sau promisiune de niciun fel pentru rezultatele și succesele tale, dacă decizi să folosești aceleași informații, recenzii, produse, servicii, sfaturi și tehnici oferite aici.

Sunteți încurajat să efectuați propriile investigatii și cercetări și sunteți singurul responsabil pentru deciziile dvs., achizițiile de la linkurile mele de afiliere, conținutul sponsorizat și rezultatele avute. Potențialul dvs. de câștig și rezultatele depind de circumstanțele, abilitățile, experiența și abilitățile dvs. personale. Prin urmare, nu pot fi responsabila pentru succesele sau eșecurile dvs. legate direct sau indirect de informațiile, rapoartele, recenziile, produsele. și / sau servicii prezentate aici.

UTILIZARE CORECTA

Acest site web recomanda produse și servicii online, incluzând, dar fără a se limita la postarea de imagini de produse de pe alte site-uri web, sigle ale producătorilor, etc. Făcând acest lucru, nu se solicită drepturi de autor pentru acest tip de conținut de pe acest site, și în măsura în care acest material poate părea încălcat, afirmăm că o asemenea presupusă încălcare este permisă în conformitate cu principiile de utilizare corectă a legilor drepturilor de autor din UK. Dacă credeți că orice material a fost utilizat în mod neautorizat, vă rugăm să ne contactați la contact@georgianadudas.com

LIMITARE A RĂSPUNDERII

Sunteți de acord că eu, Georgiana Dudas, nu pot fi trasa la raspundere pentru daune rezultate în urma utilizării de către dumneavoastră a acestui site web, inclusiv, conținutul, informațiile, produsele, serviciile și graficele prezentate aici.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea acestui site web este pe riscul dvs. exclusiv și că sunteți singurul responsabil pentru acuratețea informațiilor personale și a oricăror informații pe care le furnizați, rezultatul acțiunilor dvs., rezultatele personale și de afaceri și pentru orice altă utilizare în legătură cu site-ul.

De asemenea, sunteți de acord în mod expres că eu nu pot fi răspunzătoare pentru daune care rezultă din 1) orice eroare sau omisiune pe site-ul web, întârziere sau refuzul oricăror produse sau servicii, nerealizarea performanțelor de orice fel, întreruperea funcționării și utilizarea site-ului dvs., atacuri de pe site-uri, inclusiv virus computerizat, hacking-ul informațiilor și orice alte defecțiuni ale sistemului; 2) orice pierdere de venit, utilizare, date, venituri, profituri, afaceri sau orice fond comercial aferent site-ului; 3) orice furt sau acces neautorizat de către terți la informațiile dvs. de pe site-ul web, indiferent de neglijența noastră; și 4) orice utilizare sau utilizare greșită a informațiilor, produselor și / sau serviciilor oferite aici.

Această limitare a răspunderii se aplică dacă această răspundere rezultă din neglijență, încălcarea contractului, infracțiune sau orice altă teorie legală a răspunderii. Sunteți de acord că nu vă furnizăm nicio garanție expresă sau implicită pentru conținutul prezentat aici și acceptați că aici nu vi se promite niciun rezultat special.